Montage van prefab houtskeletbouw daken is de specialiteit van MeerMontage BV. Zowel enkelvoudige woningen (woningbouw, villabouw) als seriematige woningbouw. Ook hebben we ruime ervaring in enkelvoudige renovatie als wel in grootschalige renovatie projecten.

Wat wij kunnen is het verzorgen van de complete maatvoering, muurplaten, muurplaatankers en staalconstructie. We monteren de prefab daken, vloeren, buitenwanden, binnenwanden, prefab gootrekken, prefab schoorstenen,  en dakkapellen, zowel los geleverd als voorgemonteerd aangevoerd. Tevens hebben wij ruime ervaring in luchtdicht en/of passief bouwen, en kunnen wij de complete binnen en buitenafwerking verzorgen. Dit alles natuurlijk inclusief montage van de dakpannen en mogelijk zinkwerk.

Door alles door MeerMontage uit te laten voeren blijft alle coördinatie van de verschillende onderdelen blijft bij één aanspreekpunt.

Referenties

Een aantal voorbeelden van onze werkzaamheden is te zien op de foto’s. Zoals je ziet kunnen wij alles voor u verzorgen, van een uniek dak op een villa tot massa-productie voor een volledig blok woningen.