Wie zijn wij

Wie zijn wij

MeerMontage B.V. is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het monteren van prefab houtskeletbouw onderdelen. Bij ons vindt u alle expertise onder één dak.

Van het monteren van enkelvoudige bouwdelen tot en met complete casco’s. Tevens monteren we alle daar bij behorende onderdelen zoals kozijnen, dakramen, goot- en boei betimmeringen, gevelbetimmeringen, binnen afwerking en dakpannen.

Of het nu gaat om grote of kleinschalige projecten, om een doorlooptijd van een dag, week of enkele maanden: voor elk werk zet MeerMontage B.V. de juiste mensen en middelen in. Alle bouwkundige kennis is aanwezig en al onze mensen zijn VCA gecertificeerd.

Onze bedrijfswaarden zijn dan ook betrouwbaarheid, teamgeest, leveren van kwaliteit, veilig en efficiënt werken. Met andere woorden Samen meer montageplezier.

Na goed overleg met de opdrachtgever omtrent planning, uitvoering en gemaakte afspraken voeren wij de montagewerkzaamheden zo snel en efficiënt mogelijk uit. Door onze korte communicatielijnen zijn wij in staat om, wanneer dit nodig is, snel en alert te reageren en processen bij te sturen. Wij denken in oplossingen en vinden persoonlijke aandacht hierin belangrijk. Vanuit één coördinatiepunt zorgen wij voor de planning en logistiek rond de werkzaamheden. De opdrachtgever houdt zo hoofd en handen vrij voor andere zaken.

Wij werken voor

Primair: Houtskeletbouw bedrijven, aannemers,
Secundair: kozijnleveranciers, trappenfabrieken.